menu
menu meuk zoeken mand

visie

visie

Een leuk assortiment is één ding. Correcte informatie een ander.

We bieden een selectief en met zorg uitgekozen assortiment aan waar veiligheid en seksueel plezier centraal staan. We streven naar bewustwording bij de gebruiker van toys en andere accessoires die tijdens een potje (solo)seks gebruikt worden. Wees bewust van het feit dat er genoeg toys zijn van onveilige materialen. Deze materialen mogen inwendig gebruikt worden maar zijn lang niet allemaal veilig. We werken hard aan de shop om alle toys op eigenschappen en veiligheid te controleren zodat we een volledig bodysafe assortiment aan kunnen bieden.

Naast een bodysafe assortiment focussen we ons ook op de vegan tak in deze branche en laten we je vegan hartje sneller kloppen! Er worden veel dierlijke stoffen gebruikt in producten waar we het wellicht niet zouden verwachten. We maken het makkelijk voor je en bieden in de glijmiddelen, condoom en cleaners categorieën enkel vegan producten aan. Vaak zelfs in een biologisch afbreekbare tube. Geyl.

Al dit moois hebben we voor je samengesteld in de flikflooi shop, voor wie het nog niet was opgevallen, in een genderneutrale omgeving. Het maakt ons geen ruk uit wie het gebruikt, enkel wat je gebruikt en of het veilig en verantwoord is. We maken dus geen onderscheid in gender en blijven ook weg van verpakkingen die hier wél onderscheid in maken. Ook dit is een work in progress en aangezien we eeuwenoude gewoontes proberen te omzeilen zijn we blij met iedere tip die we krijgen.

We zijn ook maar mens en zitten bovenop de details. Mochten we onverhoopt toch iets over het hoofd zien op het gebied van bodysafety, vegan producten en/of de gender neutrale omgeving die we aan het vormgeven zijn, dan zijn we hier graag van op de hoogte 😉

Geniet bewust.

terug naar het overzicht
mand
zoeken